© Photo News

Divock Origi is opnieuw klaar voor de strijd

Bij Premier League-club Liverpool kan coach Jürgen Klopp weer op Divock Origi rekenen. De aan de knie geopereerde Rode Duivel traint terug mee met de groep en is fit voor de wedstrijd in de FA Cup van dinsdag tegen West Ham United. Dat maakte Jürgen Klopp maandag bekend.

Origi kwam voor het laatst in actie op 26 december (Boxing Day) in de wedstrijd tegen Leicester City. De twintigjarige Rode Duivel moest toen kort voor de rust naar de kant met een hamstringblessure. Tijdens zijn revalidatie werd er beslist om een kleine ingreep te laten uitvoeren aan zijn knie.

Naast Origi kan Klopp ook opnieuw rekenen op Daniel Sturridge en Philippe Coutinho. “Als je hen bezig ziet op training, dan weet je wat we de voorbije weken gemist hebben”, vertelde Klopp op de persbabbel daags voor de wedstrijd. “Ze kunnen dinsdag niet allemaal starten, want een hele wedstrijd kunnen ze waarschijnlijk niet aan en dan moeten we drie keer wisselen. We vinden ongetwijfeld wel een oplossing.”

Klopp had overigens nog goed nieuws te melden. De Duitser heeft afgelopen weekend met succes een operatie aan de blinde darm ondergaan en zit dinsdag terug op de trainersbank in de terugwedstrijd van het bekerduel. De heenwedstrijd eindigde eind januari in Liverpool op een scoreloos gelijkspel. De winnaar neemt het op 21 februari in de achtste finales van de FA Cup op tegen tweedeklasser Blackburn Rovers.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer