© RR

Schilde krijgt Winterdorp met schaatsbaan zonder ijs

Schilde krijgt voor het eerst een schaatsbaan. Een maand lang kunnen er rondjes gedraaid worden op een piste van 300 m². Opvallend: de ondergrond bestaat niet uit ijs, maar uit kunststof.

jaa

Het initiatief komt van vier Schildenaren: Olivier Seminck, Kristof De Groote, Rita Tutelaars en Manuel Stuyts, zaakvoerder van het huis-aan-huisblad Elite Reklaam.

“Vanaf 3 december zal de kerstsfeer alom aanwezig zijn in Schilde. Voor het eerst zal onze prachtige gemeente een eigen winterdorp hebben, waar sfeer en gezelligheid troef zijn en waar zowel jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van de kerstsfeer in het park naast de muziekschool”, kondigt Stuyts aan.

“Naast twaalf gezellige kerstchalets, waar de bezoekers wat kunnen eten en drinken, zal men in het winterdorp ook kunnen schaatsen op de 300 m² (25x12 m) grote Elite Reklaam Eco Schaatsbaan. Die is volledig overdekt zodat men hier ten volle van kan genieten ongeacht het weer. Het concept is uniek. De ondergrond bestat niet uit echt ijs, maar uit kunststof waarop je net zo goed kan schaatsen.

Lees het vooledige verhaal vrijdag in Gazet Van Antwerpen editie Noord

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER