© Chris VAN ROMPAEY

CGG De Pont viert verjaardag met pianoconcert

Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) De Pont bestaat zestig jaar. Dat wordt gevierd met een concert van de bekende, Franse pianist Fabrice Eulry in de jezuïetenkerk in Lier.

Chris Van Rompaey

In Lier werd opende in 1955 het Dispensarium voor Geesteshygiënem in 1955. “Twintig jaar later werd het omgedoopt tot CGG Lier. Toen het vijftien jaar geleden fusioneerde met de CGG’s van Mechelen, Boom en Duffel kreeg het zijn huidige naam: CGG De Pont. Met gespecialiseerde teams bieden we betaalbare en verantwoorde geestelijke gezondheidszorg aan in de regio’s Lier, Mechelen en Rupelstreek”, zegt psychologe Ellen Peeters.

“Vijf jaar geleden hebben we ons ouderenteam, volwassenenteam en kinderteam uitgebreid met een nieuwe werking voor baby’s, peuters en hun ouders. Op dit baby-peuterteam kan je een beroep doen als bijvoorbeeld de band tussen het jonge kind (tot drie jaar) en de ouder(s) moeilijk tot stand komt.”

Het verjaardagsfeest met pianoconcert vindt plaats op vrijdag 5 juni om 20.15u in de jezuïetenkerk, Gasthuisvest 52 in Lier. De opbrengst gaat integraal naar de inrichting van de gloednieuwe therapieruimte van de baby- en peuterwerking van het CGG.

Tickets: 15 euro. Te koop bij CGG De Pont.

www.cggdepont.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER