Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Chicharito breekt sleutelbeen tijdens oefenwedstrijd met Mexico

De Mexicaan Javier Hernandez liep woensdagavond in het Amerikaanse Houston tijdens een oefenwedstrijd tegen Honduras (0-0) een sleutelbeenbreuk op. De aanvaller van Manchester United, het afgelopen seizoen verhuurd aan Real Madrid, zal minstens een maand aan de kant staan.

Chicharito kwam na contact met de Hondurese verdediger Brayan Beckeles op zijn rechterschouder terecht. De 73-voudige Mexicaanse international speelde het afgelopen seizoen in het shirt van Real Madrid. Uit 33 wedstrijden puurde hij 9 doelpunten.

Door de blessure mist de 27-jarige Hernandez de 13e editie van de Gold Cup (7-26 juli), een voetbaltoernooi voor landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied (CONCACAF). Mexico schreef het toernooi zes keer op zijn naam, maar kon al zeven wedstrijden op rij niet meer winnen. In de poulefase nemen “Los Tricolores” het op tegen Cuba, Guatemala en Trinidad en Tobago. De Verenigde Staten, samen met Canada gastheer voor de Gold Cup, verdedigen hun titel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Interlands