Is dit de nieuwe vriendin van Luc uit 'Temptation Island?'

© *

© *

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Luc en Jolien, bekend uit het Vijf-programma 'Temptation Island', zijn geen koppel meer - dat maakte Luc gisteren zelf bekend op radiozender MNM. Maar het weekblad Flair lijkt al te weten wie de nieuwe vriendin van Luc is.

tib

"We zijn weer vervallen in oude gewoontes", gaf Luc als reden voor de breuk tussen hem en Jolien, en hij liet meteen weten dat hij een nieuwe vriendin had. Waarop de redactie van Flair op Instagram de account van Bo Bekaert vond, die een verliefde selfie deelde met Luc. Luc noemde haar in een reactie 'my gorgeous', waarop zij weer met 'love youuuu' antwoordde. Bekaert maakte daarop haar account privé, waardoor de foto niet meer zichtbaar is.

Ook op de Instagrampagina van Luc is een foto te vinden waarop hij poseert met Bo (rechts) en een vriendin. Volgens Flair een bewijs dat hij zijn nieuwe vriendin leerde kennen op één van de vele 'Temptation'-feestjes. Ondertussen maakte ook hij zijn account privé.

Ondertussen heeft ook Chiara, die als vrijgezel deelnam aan het programma, een mening over hoe het uit zou geraakt zijn tussen Luc en Jolien. Volgens haar zou ook Jolien gevallen zijn voor de charmes van ... Marvin. Dat meldde ze althans in een reactie op de Facebookpagina van MNM, een reactie die -u raadt het al- even later weer verwijderd werd, maar hier nog te bekijken is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen