© Domino

Met Lisp-Kermis eindigen Lierse wijkfeesten

Op de hoek van de Lispersteenweg en de Rivierstraat staat tot en met zondag 28 augustus de feesttent van Lisp-Kermis. Vandaag, vrijdag 26 augustus, opent de tent al om 12.30u met een seniorenshow.

Chris Van Rompaey

“De seniorenshow duurt drie uur en biedt optredens van schlagerzangeres Mieke, zangeres Nadia, muzikant Paul Verhoeven, humorist Wim Quirynen en de Ronald Lee White Dancers. De toegangis gratis, maar je moet wel een drankkaart van 15 euro kopen. Die geeft recht op drie drankjes en een stuk taart”, zegt voorzitter Luc Peeters.

Vanavond om 19u volgt de After Work End of Summer Party met Dj Danny en vanaf 21u Sven Ornelis, presentator bij Radio Donna. Om 23u neemt Dj Danny het weer over.

Zaterdag 27 augustus staat om 13.30u de traditionele kaartnamiddag op het programma. Het kermisbal wordt vanaf 20u opgeluisterd door schlagerband Golden Bis Band. Later op de avond verschijnt Sergio op het podium.

“Op zondag 28 augustus heeft van 13 tot 20u langs de verkeersvrije Lispersteenweg een van de grootste rommelmarkten van de regio plaats. Lokale handelaars voorzien drank- en eetstanden, terwijl allerhande randanimatie is voorzien. Op de parking van Lierse SK staan kermisattracties opgesteld. Tijdens de rommelmarkt wordt vanaf 14u in de feesttent opgetreden door Eddy Smets en Letty Lanka. Vanaf 19u wordt het orgelpunt geplaatst door Domino.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER