© Margo Tilborghs

Sportpark voor jong en oud

Sportpark Heikant opent zondag de deuren en dat wil de gemeente officieel en feestelijk vieren. Het biedt een groene en vooral ook uitgebreid aanbod aan sporten voor alle leeftijden.

Margo Tilborghs

Nu het driejarige project eindelijk is afgerond opent Sporpark Heikant op zondag 28 augustus 2016 de deuren voor het grote publiek. Het sportpark omvat drie gebouwen voor voetbal, atletiek en petanque met kleedkamers en een kantine, vier voetbalvelden, een atletiekpiste, een Finse piste, tien petanquebanen, twee terreinen voor beachvolleybal en een speelzone.

Tussen 10 en 17 uur kan iedereen op het sportpark in de Heikantstraat terecht voor een ruim aanbod aan activiteiten: penalty’s trappen, beachvolley, petanque of een partijtje voetbal. Kinderen kunnen de verschillende sporten en clubs leren kennen door spelletjes te doen. Teams van bezoekers kunnen elkaar ook uitdagen in de verschillende sporten. Daarnaast kan je een uitgepijlde rondleiding volgen. Leden van de Kalmthoutse sportraad staan klaar om meer info te geven. Ook aan de innerlijke mens is gedacht: de sportclubs verkopen ijs en pannenkoeken, hamburgers, frietjes en andere lekkernijen. Alle bezoekers krijgen bovendien een leuk sportcadeautje, aangeboden door de gemeente.

De gemeente vraagt om zoveel mogelijk te voet, al joggend of met de fiets naar het sportpark te komen.

Info: sport@kalmthout.be, 03.666.95.02

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER