© evdw

Bikers van vzw The Tribe tonen het beste van zichzelf

Camping De Watertoren was opnieuw de ontmoetingsplaats voor de bikers van Motorvrienden The Tribe en liefhebbers van oldtimers. Het evenement ‘When bikers meet cars’ was toe aan zijn vierde editie.

Erik Vandewalle

Blinkende oldtimers, uitgebouwde wagens en loeiende motoren ontmoetten elkaar dit weekend op camping De Watertoren. Ook nu weer gaat de opbrengst van het treffen, de begeleide rondrit voor motards en de uitgestippelde trip voor de oldtimers naar de vzw ‘Bones4Kids’.

Uitgedost in hun lederen pakken versierd met de nodige emblemen en symbolen hebben zowel de mannen als vrouwen van The Tribe een eerder robuuste en ruige uitstraling. Maar wie daar doorheen prikt, ontdekt daaronder een grote solidariteit en een gouden hart. De Berendrechtse vzw organiseert al voor de vierde keer een treffen voor oldtimers en bikers.

De eerste editie in Berendrecht leverde 6450 euro op en het daaropvolgende jaar haalden we ondanks het slechte weer toch nog 5500 euro bij elkaar. Dat kwam ondermeer omdat een van onze leden zijn auto verkocht en het hele bedrag aan de vzw schonk. Vorig jaar konden we 3875 euro weggeven en dit jaar moeten we nog uittellen”, aldus nog voorzitter Mikke Pollet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER