Vijf trends voor de festivalzomer

© Photonews

Het muziekfestival Coachella is niet enkel gekend om de indrukwekkende artiesten die elk jaar op de affiche staan, maar ook om de stijl van de festivalgangers. Elk jaar trekken een heel pak modebewuste muzieklovers naar de woestijn die hun beste outfits uit de kast halen. Alvast vijf festivaltrends voor de komende zomer op een rij.

Kim Siroyt

Eén ding is zeker, Coachella draait tegenwoordig niet enkel meer om muziek. Het is geen geheim dat celebrities veel geld krijgen om naar het festival te komen en ook kledingmerken sponsoren graag bekende bloggers om hun festivaloutfits te tonen aan de wereld via Instagram. De boho chic look blijft populair (we zijn tenslotte in Californië), maar ook de hoge gladiatorsandalen lijken een comeback te maken.

GladiatorsandalenDeze trend mag wat ons betreft terug naar de vergeethoek, maar bleek anno 2014 terug populair op Coachella.

Boho chic

Boho chic is zowat de dresscode van het Californische muziekfestival, het hoeft dus niet te verbazen dat heel wat bloggers zich hulden in jurkjes met fringe, hoeden, tunieken en laarsjes.

All white

Er zijn nog zekerheden in het leven, en eentje daarvan is de zonneschijn op Coachella. Wit is bijgevolg een populaire kledingkeuze bij veel festivalgangers.

Cropped tops

Niet echt nieuw in modeland is de cropped top. U leest het goed, de buik gaat terug bloot - zo geschiedde ook op Coachella.

Denim dungarees

Erg leuk en ook meteen de meest praktische kledingkeuze zijn de denim overalls (weliswaar de korte versie). De combinatie met een gestreept T-shirtje blijkt het meest populair.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer