De Flaajing Boolheds rijden klassieker voor StuBru

De wielervrienden van De Flaajing Boolheds met uitvalsbases in Lille en Vorselaar wonnen een quiz op Studio Brussel. Zij mogen zondag als ambassadeurs van de radiozender de Omloop Het Nieuwsblad voor amateurs rijden.

Bart Van den Langenbergh

Tien kameraden uit Poederlee (Lille), Vorselaar, Olen, Grobbendonk en Sint-Lenaarts (Brecht) richtten vorig jaar een eigen wielerploegje op. "Omdat wij steeds tegen iedereen vertelden dat wij elke week door het bos vliegen, en wij bijna allemaal " ne kletskop " hebben, noemden we onszelf de Flaajing Boolheds", legt Tim Horemans uit Poederlee uit. "Sporthal Balsakker van Walter en Carine in Lille en taverne De Cardijn in Vorselaar zijn onze sponsors."

Voorbije zondag nam de ploeg deel aan een quiz in het programma Studio Sport van Stijn Vlaeminck op de radiozender Studio Brussel. "Onze ploeg won de quiz waardoor we zondag (een dag na de echte klassieker, red.) in een wielertenue van Studio Brussel de Omloop Het Nieuwsblad mogen rijden. We vertrekken zondag om 6u naar Gent en worden ter plaatse ook nog geïnterviewd voor Studio Sport."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER