Pommeline van Temptation Island op je feestje? Dat kost je meer dan een euro per cc

© vijf

“Temptation Island” is nog niet afgelopen of de prijzen om de sterren te boeken zijn al de hoogte in gegaan. Wil je Pommeline of Ken op je feestje, betaal je meer euro’s dan er cc’s in de borsten van Pommeline zitten. Al kan er onderhandeld worden over een groepspakket.

nkdr

Wie zijn favoriete Temptation Island-deelnemer wil uitnodigen voor een feestje, legt maar beter wat geld opzij. Alle deelnemers zijn ondergebracht bij een managementbureau dat hun prijs gecementeerd heeft op 450 euro per persoon.

Die prijs ligt al een pak hoger dan bij het begin van de serie. Toen kostte een uurtje met Pommeline bijvoorbeeld nog maar 200 euro, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Er kan gelukkig wel onderhandeld worden over een groepspakket, al ligt ook dat niet zo gemakkelijk als je zou denken. De deelnemers mogen namelijk zelf beslissen met wie ze waar willen verschijnen. Zo zouden Ken en Lize, die al eerder samen gespot zijn en een relatie zouden hebben, maar al te graag samen verschijnen. Dat geldt ook voor Pommeline en Merijn.

De oude garde

Voor de deelnemers van dit jaar moet je dus een flinke duit op tafel leggen, maar ook in het verleden viel er al wel wat te rapen na een deelname aan “Temptation Island”. Vorig jaar zou Jill “ik krijg altijd wat ik wil” zo’n 375 euro per gastoptreden verdiend hebben. Ook Marvin zou voor die prijs te boeken zijn geweest. Enkel Jolien was een uitzondering, zij liet zich boeken voor zo’n 150 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen