Will Smith ziet carrière in politiek wel zitten

© Photonews

Nadat celebrities Kanye West en Lindsay Lohan eerder al hadden aangegeven dat ze het Amerikaanse presidentschap wel zien zitten, komt nu ook Will Smith met een gelijkaardige verklaring op de proppen. "Ik denk dat ik een toekomst heb in de politiek. Ze hebben me misschien wel nodig", zegt hij in een interview met The Hollywood Reporter.

flb

In de nabije toekomst zouden we Will Smith wel eens een nieuwe carrièreweg kunnen zien inslaan. In een interview met The Hollywood Reporter geeft hij aan dat hij op een andere manier nuttig wil zijn voor de mensen in plaats van door films te maken. "Ik ben een klimmer. Als ik een berg zie dan moet ik klimmen. Ik ben geen kampeerder en blijf niet graag lang op dezelfde plaats hangen. Dus ik denk dat ik mijn mogelijkheid om nuttig te zijn voor de wereld naar een hoger niveau kan tillen. Ik denk dat mijn grootmoeder het zou hebben gewild dat ik in mijn leven mensen zou helpen. Als ik nu naar het politieke landschap kijk, dan denk ik dat een deel van mijn toekomst misschien wel daar ligt. Dit is het eerste jaar dat ik zo verbolgen ben dat ik er niet van kan slapen. Dus ik denk dat ik mijn stem in het debat in de nabije toekomst misschien wel op een andere manier zal laten klinken."

Nog geen concrete plannen dus, maar als Will Smith ergens zijn zinnen op zet, dan is het hem menens. Benieuwd of ook hij binnenkort het rijtje zal aanvullen van celebrities die een gooi willen doen naar het Amerikaanse presidentschap in 2020.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen