© Joren De Weerdt

Woonplatform richt pijlen op gans Europa na blitzstart

Een nieuw Heists bedrijfje maakt momenteel een steile opgang op het internet. Bij Abitaz kunnen professionals hun gerealiseerde woonprojecten tonen. Op twee maanden tijd is het platform uitgegroeid tot het grootste van het land in zijn soort. Ze zichten hun pijlen nu op de rest van Europa.

Bert Provoost

Abitaz, wat staat voor een habitat van A tot Z, is nog maar sinds juli operationeel. Het is een wooninspiratieplatform dat klanten en professionals met mekaar wil verbinden. “Professionals kunnen hun projecten voorstellen aan de hand van fotoreeksen. Bezoekers kunnen zo inspiratie opdoen en via het platform contact leggen met de uitvoerders”, legt operationeel manager Steven Roziers (33) van Abitaz uit.

Het bedrijfje is een spin-off van DM Lights, een verlichtingszaak van Heistenaar Jef De Meutter. “Er staan al meer dan 500 projecten online met in totaal ook ruim 5000 foto’s. De kaap van de 10.000 Facebookfans hebben we ook heel snel gerond. We schrijven veel firma’s met de vraag om hun projecten te posten, maar nu merken we ook dat er voor ons onbekende professionals spontaan beginnen te posten. Dat is natuurlijk wat we willen.”

www.abitaz.com

Lees meer in de zaterdagkrant

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER