Popcorn met verse kruidenmayonaise
Elke dag serveren wij u een heerlijk gerecht.
Ingrediënten
arachideolie
50 g maïs voor popcorn
zout
Voor de mayonaise:
1 eierdooier
1 eetlepel mosterd
2 eetlepels wittewijnazijn
2 eetlepels water
peper en zout
3 dl arachideolie
1 eetlepel dille, gehakt
1 eetlepel koriander, gehakt
1 eetlepel kervel, gehakt
1 eetlepel peterselie, gehakt
wat bieslookbloempjes
Bereidingswijze
Bedek de bodem van een grote pan met deksel met een laagje olie en zet op het vuur.
Doe de maïs in de pan wanneer de olie heel heet is.
Laat op het vuur staan (met het deksel op de pan!) tot je niets meer hoort poffen.
Strooi er dan wat zout over.
Doe de eierdooier, de mosterd, de azijn, het water en peper en zout in een kom en giet er al kloppend de arachideolie bij.
Voeg de verse kruiden toe en werk af met de bieslookbloempjes.
Serveer de popcorn met de verse kruidenmayonaise.