Ian Thomas maakt grote sier in Brazilië

© pn

© Photo News

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Hij mag dan al sinds vorige maand ingeschreven zijn in de befaamde Calabasas High School in Californië, echt veel lessen heeft het Vlaamse tieneridool Ian Thomas er nog niet gevolgd. Ian is bezig aan een promotour in Brazilië, in het gezelschap van zijn manager Peter Muls en ex-mevrouw Michael Jackson Debbie Rowe en haar nieuwe verloofde Marc Schaffel.

jr

Zondag mocht hij in Sao Paulo voor 30.000 man optreden met de Braziliaanse superster Cristaino Araujo om hun gezamenlijke single Sabe Me Prender voor te stellen. Vandaar ging het naar ­Cuaiba voor een signeersessie waarop enthousiaste fans met hun nieuwe Belgische idool op de foto mochten.

Vandaag is Ian Thomas in Rio de Janeiro. Hij geeft er de komende dagen allerlei interviews, want ook zijn solosingle Love x 4 wordt in Brazilië uitgebracht. Ian reist eind oktober nog eens voor een paar dagen naar België, maar daarna gaat het meteen weer richting Verenigde Staten waar hij verder zijn album GameTime zal promoten. En waar hij af en toe ook nog eens met de neus in de studieboeken zal duiken als er tijd voor is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen