Lees vanaf vandaag een hele zomer lang CittA Zomer

Vorig weekend verscheen de laatste CittA op papier als bijlage bij de weekendkrant. Na de zomer is CittA er terug, maar voor abonnees lanceren we vanaf vandaag een digitale CittA Zomer. Deze verschijnt ook op zaterdag en kan je downloaden bij je digitale krant. Hieronder alvast een voorsmaakje van deze eerste zomerse CittA.

dst

Door de zonnebril van acteur Steven De Lelie

Zijn Theater Aan de Stroom kan volgend jaar niet meer rekenen op subsidies en de toekomst ervan hangt nu helemaal aan een zijden draadje. Een zorgeloze zomer wordt het dit jaar zeker niet voor acteur Steven De Lelie (39). Maar dat belet hem niet om uit te kijken naar een paar ontspannen zomermomenten in zijn eigen tuin op Linkeroever, aan de rand van de Schelde of op een van de rustige terrasjes in het centrum van Antwerpen. “Drie weken weg van huis is al te lang voor mij. Dan overvalt me een onwaarschijnlijk gevoel van heimwee en kan ik alleen maar denken: waar staat mijnen toren?”

Op zoek naar een waaier

Voorlopig hebben we hem nog niet nodig, maar als de zomer eindelijk begint, misschien wel. CittA trekt door de stad op zoek naar kleurrijke en elegante waaiers.

De Allesproever

De Allesproever proeft/test alles wat vast of vloeibaar is, maar vooral ook een link met onze provincie heeft.

CittA doet de test: golf in de stad

We schuwen de sportieve uitdagingen niet. Wat dacht u van een partijtje City Beer Golf? We zoeken voor u uit hoe goed een Bolleke en een balletje bij elkaar passen.

Nog geen abonnee?

Proef nu 7 dagen gratis van onze voordelen voor abonnees: geen betaalgegevens nodig, en na 7 dagen stopt de proefperiode automatisch!

Activeer hier je proefperiode van 7 dagen

Ik ben al abonnee, hoe kan ik CittA Zomer lezen?

Als abonnee van Gazet van Antwerpen kan je de krant ook digitaal lezen: op je computer of tablet. CittA Zomer kan je afzonderlijk downloaden bij de krant.

Ontdek hier hoe je als abonnee de krant digitaal kan lezen.