"Jennifer, stop met zo’n kreng te zijn!"

Het was onverwacht en daarom des te opmerkelijker. De Amerikaanse komiek Jimmy Kimmel slaagde er vorige week in een halve reünie van "Friends" te bewerkstelligen. De centrale gaste in zijn programma, Jennifer Aniston, mocht samen met Kimmel en collega’s Courteney Cox en Lisa Kudrow, de legendarische flat waarin de vrienden woonden opnieuw leven inblazen. Al leek Aniston dat niet echt te waarderen. De haatreacties op Twitter en YouTube waren zelfs zo erg dat Kimmel vond dat hij moest reageren.

Een selectie van de negatieve reacties die volgden op de uitzending:

  • "Jennifer is zo’n bitch. Ik begrijp maar al te goed dat ze geen vent kan houden. Ook al zijn je collega’s bekender dan jij, geniet daar dan toch van."
  • "Waarom is Jennifer zo boos Dat kreng kon zelfs niet lachen toen haar collega’s op het podium kwamen. Had ze misschien juist het nieuws van ex-vriendje Brad en Angelina gehoord?"
  • "Wat een humeur! Terwijl dat programma haar zo populair gemaakt heeft. Ze zou niets geweest zijn, mocht ze die kans niet gekregen hebben. Ze zou dus beter gedaan hebben alsof ze het leuk vond, slechte herinneringen of niet."
  • "We kregen Jennifer te zien tijdens haar maandstonden."
  • "Jennifer toont zooooo duidelijk dat ze dit niet wil doen."
  • "Ik denk dat ze zo pissed reageert omdat ze heel dat "Friends"-gedoe beu is. Het brengt haar duidelijk van de kaart."
  • "Ik ben verdrietig. Jennifer was heus wel brutaal tijdens die scène."
  • "Ik was zo teleurgesteld door de houding van Jennifer. Dit was helemaal niet grappig."
  • "Waarom doet Jennifer alsof ze een heks is?"
  • "Ok, dit was grappig. Maar het zou nog grappiger geweest zijn als Jennifer zou ophouden de grootste teef op deze planeet te zijn."
     

Kimmel reageerde nadien op de haatreacties: "We waren aan het acteren. Iedereen wist wat er ging gebeuren. Alles was vooraf gerepeteerd. Alles stond uitgeschreven in een script."

"Het idee was dat ik Jennifer zou dwingen tot deze mini-reünie en dat zij zou doen alsof ze dat eigenlijk niet wilde. Je kan toch duidelijk zien dat we aan het acteren waren. Terwijl er mensen waren die dachten dat alles echt was."

"Blijkbaar acteerde Jennifer zo goed, omdat ze al die mensen voor de gek hield. Ze moet daar een Emmy voor krijgen. Wat ik raar vind, is dat meestal als iets op YouTube verschijnt men reageert met: "Dat is niet echt! Dat is fake!" Als we er iets opzetten wat duidelijk geacteerd is, dan denkt men dat het echt is. Vreemd toch?"

Hier beneden kunt u de mini-reünie nogmaals bekijken:

Meest gelezen