© Neel Vermeiren

Buitenspeeldag met Tuizentfloot mobiel

De buitenspeeldag van 1 april staat in Wuustwezel jn het teken van Tuizentfloot.

Neel Vermeiren

Op woensdag 1 april is het buitenspeeldag. Ketnet gaat op zwart en computerspelletjes zijn verboden want Wuustwezel maakt zich op voor een lange namiddag buitenspeelpret. De grootste en vooral gekste speelvogel van Wuustwezel is Tuizentfloot. Deze oude zeerover stapt in zijn auto en bezoekt vele speelterreinen in Wuustwezel. Hij brengt lekkere wafels met zich mee en een aantal knotsgekke spelen.

Tuizentfloot komt aan aan de Poort naar het platteland, Dorpsstraat 36 (doorlopend tot 17.00u); om 13.00u op het grasveld naast de sportschuur van Loenhout (Kerkblokstraat 16); om 13.45u op het speelterrein in wijk Wachelbergen in Braken; om 14.30u op het speelterrein Klein-Gooreind, Gooreind (ingang mogelijk via Zuringstraat) en om 15.15u op het speelterrein aan de Wielewaaldreef in Gooreind.

Aan de poort naar het Platteland voelt Tuizentfloot zich helemaal thuis. Je kan daar gans de middag genieten van een reuzengroot piraten-luchtkasteel. Om 16u geeft hij de start van de Tuizentfloot-tentoonstelling in de bib.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER