© Erik Maes

O-Tiem zette haar beste beentje voor

Zondag vond in zaal Laagland de tweedehandsbeurs voor baby en kinderspullen plaats. O-Tiem, de ouderraad van basisschool Heilige Familie, die deze beurs op touw had gezet wil zo haar steentje bijdragen aan de werking van de school.

Erik Maes

Veertig standhouders hadden zich ingeschreven om kinderkleding, babyspullen en speelgoed te verkopen. Deze beurs was dan ook een ideaal moment om even te komen snuisteren in de schatten van anderen of de kasten weer wat op te vullen.

Kelly Van Loock, voorzitter van het O-Tiem, was in haar nopjes en stond ons graag even te woord, “De standhouders zijn tevreden en met de opbrengst kunnen we weer tal van activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, de kaas en wijnavond en de wijnactie laten doorgaan"

Verder zal het O-Tiem ook haar steun kunnen verlenen aan enkele nieuwe projecten. De vernieuwing van de speelplaats is alvast een feit maar de uitrusting van de klassen en de vernieuwing van de turnzaal kunnen nu ook stilaan van start gaan. Directeur Dominique Bombey die het onthaal van de bezoekers voor zijn rekening nam mag alvast fier zijn op het O-Tiem.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER