© Jozef Croughs

Voetbaltempel wordt voor het eerst een festivalterrein

Op 26 en 27 juni organiseert Huda vzw, een Truiense jongerenorganisatie een festival in de voetbaltempel Stayen. Zij bijten meteen de spits af. Stayen is meer is dan een voetbalveld. Het Huda festival is het eerste in openluchtfestival op Stayen en wordt door de buurt met argusogen gevolgd want snel zal blijken of dit festival een nieuwe trend zet voor de toekomst.

Jozef Croughs

Na 7 jaar succesvolle edities op de voetbalterreinen van Sporting Aalst was de vzw toe aan een nieuwe uitbreiding maar vooral aan een nieuwe uitdaging. Het Huda festival is een concept van voetbal en feest. In de voormiddag wordt het minivoetbaltornooi, dat beschouwd wordt als een van de grootste in de omgeving, afgewerkt. Klokslag 12 uur 's middags is het startsein voor een groots openlucht muziekfestival. Op drie podia volgen de DJ met nationale en internationale faam en muzikale acts elkaar op. Zodra de lichten om 0.30 uur worden gedoofd op het voetbalveld gaat de party in Revu van start.

Op vrijdag 26 juni organiseren wij een Afterworkcup. Wij krijgen daarvoor de medewerking van @Hoc en het Huis van de Ondernemer. De bedrijven zullen het tegen elkaar opnemen tijdens een voetbaltoernooi. "Voor de jongeren is dit een unieke kans om met de bedrijfsleiders in contact te komen. Op Stayen kan immers gewerkt, gewoond en gefeest worden, " besluit voorzitter Marijn Ghijs.

Jozef Croughs

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer