Cristiano Ronaldo moet training Real Madrid verlaten met blessure

Cristiano Ronaldo is dinsdag bij Real Madrid geblesseerd uitgevallen op training. De Portugese vedette had na een contact met verdediger Dani Carvajal en doelman Kiko Casilla last van zijn linkerdij en staakte de oefensessie. De ernst van de blessure van de drievoudige Gouden Bal is nog niet bekend, maar zelf meldde hij dat alles ok is. "Het gaat goed met me, ik heb op training enkel een klein probleempje gehad", verklaarde hij aan Real MAdrid TV. "Morgen of overmorgen zal alles opnieuw in orde zijn".

Een mogelijke blessure van CR7 zou een kleine ramp zijn voor de Koninklijke, zaterdag speelt Real in Milaan immers de grote finale van de Champions League. Daarin wacht stadsgenoot Atletico Madrid, de club van Rode Duivel Yannick Carrasco.

Voor aanvang van de oefensessie had Real-coach Zinédine Zidane nog laten optekenen dat zijn sterspeler ‘klaar’ is voor zaterdag. De Madrilenen kunnen in Milaan voor de elfde keer in de clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren in de wacht slepen. De finale van het kampioenenbal wordt een heruitgave van die van het seizoen 2013-2014, toen won Real na verlengingen met 4-1.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Champions League