Colruyt lanceert duurder winkelconcept voor kwaliteitsvoeding

Dit jaar nog opent in Overijse de eerste vestiging van ‘Cru’ de deuren, het nieuwste winkelconcept van Colruyt. Met de nieuwe winkel wil de retailgroep uit Halle authentieke kwaliteitsproducten aanbieden, zo meldt het bedrijf woensdag.

Cru wil ‘in de sfeer van een markt een eigenzinnige selectie verse producten’ aanbieden, met bijvoorbeeld ter plaatse gemaakt brood of koffie die in de winkel zelf gebrand wordt. De winkel met markthal zet in op interactie tussen klanten, medewerkers en partners.

De eerste winkel in Overijse bevindt zich in een gerenoveerde hoeve, eind november gaan er de deuren open. De winkel zal een dertigtal medewerkers hebben. Colruyt zoekt nog medewerkers, ervaring in de horeca is een pluspunt. Zo is er een vacature voor chef-kok.

Colruyt Group wil ‘gestaag groeien’ met het nieuwe concept. ‘Met zijn specifieke karakter wil Cru de behoeften van klanten vervullen waarvoor er vandaag in de groep nog geen invulling bestaat’.

(belga)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer