© Jef Snellings

© Jef Snellings

© Jef Snellings

© Jef Snellings

© Jef Snellings

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

St-Isidorus op repetitieweekend in Voeren

Naar aanleiding van een nakend kerstconcert op 19 en 20 december in de kerk van Alden Biesen, trok de kon Harmonie St-Isidorus uit Rijkhoven afgelopen weekend op repetitieweekend in Remersdaal.

Jef Snellings

Na om 7u30 alles te hebben ingeladen trok de Kon Harmonie St Isidorus met 50 personen naar het Castel Notre Dame in Obsinnich (Remersdaal). Een locatie die in het verleden al eens werd gebruikt voor dezelfde doeleinden. Het werd dan ook een prettig weerzien met verwachtingen die, door de puike organisatie van het jeugdbestuur, volledig werden ingevuld. Koffiekoeken en een goede tas koffie bij aankomst, wat wil een mens nog meer. Ah ja iets hartelijker misschien, dat kon ook.Repeteren was en werd dan ook uiteindelijk het gestelde doel. Start klokslag 09u en vrij intensief tot de middag. Tijdens de middag een lekkere warme maaltijd en snel de ingedeelde kamers inpalmen. Deel twee van de repetitie startte na een aangename pauze van kaartspelen en gezellige onderonsjes. Ook de namiddag werd verder stevig ingevuld met repeteren.

Rond 17.30u waren de lippen van de blazers verzadigd en konden we eindelijk gaan uitkijken naar de bonte avond. En bont werd het. Wederom het jeugdbestuur dat hier voor een, soms wel hilarische, kwis had gezorgd. De dag en dus ook de avond vlogen voorbij. Wie na de kwis nog geen voldoening had kon tot in de vroege uurtjes nog lekker nadansen…Zondag morgen na het lekkere ontbijt kwam dan, voor een paar althans, het moeilijke vervolg op de repetities. Rond 12u iedereen huiswaarts, sommige vermoeit maar iedereen voldaan!Een puike organisatie met een welverdiende proficiat hier aan het jeugdbestuur, Christine, Ilse, Elsie, Jolien en Cindy. Ook bedankt aan Willy Peters voor de top catering!

De foto’s op onze website www.harmonierijkhoven.be liegen er niet om, het was weer een geweldig weekend .We nodigen u bij dezen allen uit om het resultaat van ons harde werken te komen bekijken op zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 in de kerk van het Alden Biesen kasteel te Rijkhoven telkens om 20u. “Kerst eens anders” een niet te missen kerstgebeuren samen met het koor Aveland uit Hoeselt. Voor info en reservatie Thijs Etienne 0478 06 56 81.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer