Kevin en Josje dansen geweldige Michael Jackson

Wordt de moonwalk van je zatte nonkel wat afgezaagd? Kevin en Josje brengen een vernieuwende Broadway Jazz met veel moves van de 'King Of Pop'. Wow!

Kevin en Josje proberen zich zoveel mogelijk in te leven in de wereld van Michael Jackson om op die manier een nog betere performance neer te zetten. Kevin praat vanaf nu alleen nog maar met een hoog stemmetje en Josje waagt zich aan het zelf maken van de hoedjes die ze zullen dragen.

Net tijdens de Latin, een zwoele dans om met je partner te dansen, besluiten de koppels om eventjes te ruilen... Eens kijken wat dat geeft!

Passie en vuur verzekerd! Laurens is de stierenvechter met de rode vlag en Roos speelt voor stier.

Roos probeert Laurens kwaad te leren kijken, want voor deze vurige Spaanse dans is dat zeker nodig! Maar dat stierenvechten ligt hen uiteindelijk toch wel, Laurens en roos kunnen zich wel vinden in deze rol.

Allison en Sean halen vandaag Bollywood naar Vlaanderen! Op het nummer 'Jai Ho' vertolken ze een Indisch liefdesverhaal.

Allison heeft niets met Bollywood en ziet het niet zo goed zitten op het begin. Maar dan ziet ze de kleurrijke Indische kleedjes en daar kan geen enkele vrouw aan weerstaan natuurlijk...

Een pittige Jive van Erik en Bieke! Meedansen mag, maar al die moeilijke pasjes...

Heel gek dat ze zich de bomma en bompa van de bende voelen, want hoe zij hun Jive voorbereiden, dat doen niet veel mensen ze na!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen