© GD Music Management

Bart Buls concerteert in studio Radio Apollo

Bart Buls is op woensdag 26 oktober - tussen 19 en 21u - live te horen én te zien in de studio van Radio Apollo in Wiekevorst. De Herentalse zanger-gitarist onthult in het wekelijkse radioprogramma ‘The Country Club’ tegelijk ook zijn favoriete countrynummers.

Peter Briers

Bart Buls is na o.a. Carry Goossens en ex-Soulsister Jan Cuyvers de zoveelste bekende landgenoot die aanschuift bij ‘The Country Club’, een radioshow waarin het westerngenre centraal staat. Buls is wel de eerste muzikant die tijdens de uitzending live zal concerteren.

De Herentalse zanger-gitarist was jarenlang een vertrouwd gezicht bij De Laatste Show Band. Hij speelde aan de zijde van de groten der aarde. The Scabs-zanger Guy Swinnen is vaak zijn compagnon de route. Met zijn soloproject ‘One Man Band’ huldigt hij singer-songwriters uit de jaren 60 en 70.

Radio Apollo zendt uit op 106.8 FM en via de website van de radiozender, www.radioapollo.be. Via de ‘Luister en Kijk Live’-knop kan het programma digitaal worden beluisterd en bekeken.

Wie het concert van Bart Buls live wil meemaken, kan tijdens de duur van het programma de studio aan de Wittegracht gratis bezoeken.

Praktisch

De toegang is gratis. Wittegracht 75, Wiekevorst. www.radioapollo.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER