© 1Limburg

Arendonkenaar komt onder bus terecht na Oktoberfest

Een 39-jarige man uit Arendonk is zaterdagnacht zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een feestbus in het Nederlandse Arcen. Dat meldt het dagblad De Limburger.

Doro

De man maakte deel uit van een vriendengroep van 18 mannen die net van het Oktoberfest in Arcen, nabij Venlo, kwamen. Hij werd op straat aangereden door een partybus en liep onder meer een gescheurde milt, gescheurde bekken en gekneusde ribben op.

Volgens de buschauffeur, die net een groep mensen had opgehaald van het Oktoberfest, liepen de mannen van de vriendengroep op de weg en zouden ze zich tegen de inzittenden van de bus hebben gekeerd. Ze zouden de voorruit en een zijruit van de bus hebben stukgeslagen waarop de chauffeur wegreed. Hij belde naar de hulpdiensten waarvan hij te horen kreeg dat er iemand onder de wielen van de bus was terechtgekomen en zware verwondingen had opgelopen.

De vriendengroep betwist de versie van de chauffeur. Volgens een man uit Baarle-Hertog moet de buschauffeur zijn vriend hebben zien staan op de weg. De Nederlandse politie onderzoekt het ongeluk.

Lees meer in de dinsdagkrant van Gazet van Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER