© Kioni Papadopoulos

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

‘Beer and Chocolate Cruise’ en ‘Apéro-cruise’ op vernieuwde Flandria

De Flandria 24 vaart morgen/woensdag opnieuw uit. Het legendarische schip biedt dagelijks vier havenrondvaarten aan met start en aankomst aan het Steenplein in Antwerpen. Verder biedt rederij Flandria een reeks culinaire en thematische cruises aan.

“De Flandria 24 leeft opnieuw”, zegt Philip De Prest, topman van V-zit, dat onlangs rederij Flandria overnam. “De Flandria is een echt icoon van Antwerpen en dat willen we absoluut zo houden. We willen focussen op de Antwerpse troeven: de haven, de diamant, de mode, de gastronomie en de biercultuur.”

Normaal zou de Flandria 24 al begin april het ruime sop kiezen, maar de nieuwe lancering liep enkele maanden vertraging op. Vanaf woensdag zijn er vier rondvaarten om 10.30 uur, 12 uur, 14 uur en 15.30 uur. In juli en augustus organiseert de rederij elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 17.30 uur een extra ’apero-cruise’.

Beer and Chocolate Cruise

Naast de havenrondvaarten organiseert de rederij ook tal van cruises, zoals de Mosselboot, Beer and Chocolate Cruise, Diamond Cruise of een Apéro-cruise. De Lazy Sunday Lunch Cruise en de Candlelight Cruise combineren een maaltijd met een bezoek aan het Deurganckdok.

Voor de renovatie en restauratie van de Flandria ging de rederij in zee met de Belgische ontwerper Axel Enthoven. “Voor de stijl van het schip bleef ik trouw aan het oorspronkelijke bouwjaar, maar met een knipoog naar vandaag”, aldus Enthoven.

Alle info op www.flandria.nu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER