Zo gaat het eraan toe in het atelier van Dior

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op het Tribeca Film Festival wordt vanavond Dior et Moi voorgesteld, de modedocumentaire waarvoor creatief directeur Raf Simons werd gevolgd in de aanloop naar de voorstelling van zijn eerste haute-couturecollectie voor het Franse modehuis. Regisseur Frédéric Tcheng heeft nu ook een eerste trailer gelost.

edm

Tcheng (die ook The eye has to travel, de documentaire over Diana Vreeland, en Valentino: the last Emperor heeft ingeblikt) mocht (toen nieuwbakken) hoofdontwerper Simons in 2012 volgen in de aanloop naar de voorstelling van zijn eerste haute-couturecollectie.

Het resultaat is de documentaire Dior et Moi, die op 17 april zal worden voorgesteld op de openingsavond van het Tribeca Film Festival. De film dingt samen met elf andere genomineerden mee in de World Documentary Competition. Waar en wanneer de film bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer