© Joris Herregods

Zomerweer lokt veel volk naar Puurs Live

De tweede festivaldag van Puurs Live lokt heel wat mensen naar het festivalterrein aan het Fort van Liezele. Ongetwijfeld zit het schitterende zomerweer daar voor iets tussen.

evr

“Een combinatie van mooi weer met toch wel sterke groepen. Groepen die de festivaltent eigenlijk onmiddellijk in vuur en vlam hebben gezet. Ik denk maar aan Halve Neuro, Gorki, Intergalactic Lovers en straks nog Admiral Freebee en Discobar Galaxie. Om nog maar te zwijgen van Gabriel Rios. Dat wordt puur kippevel”, reageert Anja Peleman van Puurs Live.

Ook in de tent van Stereo Vedett was de sfeer opperbest. De organisatoren konden onder meer Station Earth, Dj Madfingaz maar ook De Hofnar, Lazy Jay en Gunther D. boeken.

“De mensen genieten met volle teugen van Puurs Live. En daar zijn we enorm blij om. In de twee tenten is er superambiance en op de festivalweide zelf zie je de mensen genieten”, aldus nog de organisatie.

Om half negen waren er al meer dan 3.500 mensen op het festivalterrein. Dat aantal zal straks wellicht nog oplopen omdat de eigenlijke headliners nog moeten optreden en heel wat mensen komen om juist die groepen aan het werk te zien.

Morgen is het de laatste dag van Puurs Live. Dan staan onder meer Flip Kowlier, Arno en Hooverphonic gepland.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER