Tom Waes moet forfait geven door nieuw ongeluk

© put

Tom Waes (46) moest gisteren verstek laten gaan voor de vijfde editie van het Stair Climbing-evenement ten voordele van Unicef in het Sheraton­hotel in Brussel.

jr

“Ik ben over de kop gegaan tijdens een mountainbikerit met enkele vrienden”, zegt de onfortuinlijke acteur. “Het was de bedoeling dat ik zelf de 466 trappen zou lopen, maar dat zal niet lukken. Ik kom dus gewoon aanmoedigen. Ik heb mijn ribben al eens gekneusd toen ik van een paard viel tijdens de opnames van Wauters vs. ­Waes, ik weet dus dat het enkele maanden zal duren om helemaal te herstellen.”

Intussen staan wel de opnames van de nieuwe reeks van Reizen Waes voor de deur. “Op 11 december vertrek ik weer op reis. Ik ga ook proberen om langs te gaan bij een Unicef-project. Vorig jaar ben ik in ­Kopenhagen gaan kijken in hun verdeelcentrum en als vrijwillig ambassadeur probeer ik mij geregeld in te zetten voor Unicef om geld in te zamelen. Dat ga ik zeker blijven doen, vandaar dat ik er in Brussel toch wou bijzijn om de kandidaten van de Stair Climbing aan te moedigen.”

“Een tip voor de sportievelingen? Niet te vlug vertrekken. Ik heb voor Music for Life eens de VRT-toren opgelopen en toen kreeg ik na tien verdiepingen mijn klop.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen