© Google street view

Aanstormend verkeer kan tiener die van brug over E313 springt ontwijken

Een meisje van dertien jaar is woensdagmorgen aan de Sperwerlaan in Grobbendonk van de brug over de E313 gesprongen. Het meisje raakte zwaargewond.

mph, hhm

“Het slachtoffer lag in het midden van de snelweg”, zegt een getuige, die meteen na het incident op de plek passeerde. “Gelukkig werd er niet te snel gereden. Iedereen is op een veilige manier kunnen stoppen, waardoor het meisje niet werd aangereden. Wat dat betreft heeft ze geluk gehad. Ze was bij bewustzijn en werd door enkele andere passanten naar de kant van de weg gebracht. Ze kon zelf nog een beetje stappen, maar was duidelijk in shock.”

De tiener werd overgebracht naar het ziekenhuis in Herentals en later naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Antwerpen. Gezien de leeftijd van het slachtoffer en de aard van de feiten maakte het parket in Turnhout geen verdere bijzonderheden bekend.

Het meisje, wellicht afkomstig uit Grobbendonk, was woensdagnamiddag nog niet verhoord. De dienst slachtofferhulp van de lokale politie Neteland trok naar het ziekenhuis om de tiener en de ouders bij te staan.

Lees donderdag het hele artikel in Gazet van Antwerpen

Wie vragen heeft over zelfdoding kan anoniem terecht op de website www.zelfmoord1813.be of op het gratis telefoonnummer 1813.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER