© Les Folies

© Les Folies

© Les Folies

© Les Folies

© Les Folies

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Les Folies opent pop-upshop in Antwerpen

Modewebshop Les Folies opent in september een pop-upstore op het Zuid in Antwerpen. De zaak van Lien Riemslagh lanceert ook een zelfontworpen herensweater.

JaTi

Lien Riemslagh uit Sint-Amands startte in 2014 met Les Folies, een internetwinkeltje gespecialiseerd in mode. In het verleden opende Riemslagh al pop-upstores die slechts één dag open waren, onder meer in Antwerpen, Hasselt en Gent. Op vrijdag 6 mei van 11u tot 18u kan je haar kleren en accessoires gaan bekijken in Kasteel d’Ursel in Hingene (Bornem).

“De pop-upstores tonen het totaalconcept waar Les Folies voor staat”, vertelt Riemslagh. “De beleving voor de klant telt. Online kledij kopen is voor vele mensen een stap te ver, aangezien ze de kledij niet kunnen passen en net daarom opent Les Folies deze pop-ups. Een fysieke tijdelijke winkel waar kleren passen mogelijk is in een leuke sfeer verlaagt de drempel voor de klant.”

Nu gaat Les Folies de uitdaging aan om de pop-upstore van één dag te upgraden naar een pop-upstore van één maand. Die opent in de Kronenburgstraat in het centrum van Antwerpen. ”Een industrieel pand dat heel wat te bieden heeft”, legt Riemslagh uit. “Dit pand en het concept van Les Folies smelten perfect samen. Het is de bedoeling dat je als klant het unieke concept kan ervaren, de kledij kan passen en antwoord krijgt op al je mogelijke vragen.”

Les Folies heeft nu ook een eigen ontwerp voor een herensweater klaar. Het zijn “beestige” truien: sweaters in verschillende kleuren met een dierenkop.

Les Folies, vanaf 1 september, Kronenburgstraat 90, Antwerpen

Meer informatie vindt u op deze website en Facebookpagina.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER