Bediende van tankstation overvallen aan bankkantoor

© Google Street View

Een werknemer van het tankstation Bruno aan het op- en afrittencomplex van de E314 is dinsdagochtend door twee gewapende mannen overvallen aan een bankkantoor. De bediende wilde op dat moment geld deponeren bij het KBC-kantoor aan de Rijksweg (N78) in Maasmechelen.

De twee daders bedreigden het slachtoffer met een pistool. Het slachtoffer moest een aanzienlijke som geld afgeven. De daders waren groot van gestalte, zo’n 1,80 meter groot en droegen een bivakmuts. Ze vluchtten via de autosnelweg weg richting Nederland in een witte wagen. In het Nederlands-Limburgse Geleen reden ze nog enkele voertuigen aan, maar uiteindelijk kon het duo ontkomen.

De lokale politie Lanaken-Maasmechelen en de Tongerse afdeling van het Limburgse parket zijn een onderzoek gestart. De politie doet dinsdag ook een getuigenoproep. Mensen die iets gezien hebben, kunnen de politie contacteren via 089/47.47.47. De politie en het parket doen een speciale oproep naar drie mensen die op het ogenblik van de feiten in de buurt van de bank waren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen