Vier dingen die Blake Lively ons wil leren

Na Gwyneth Paltrow deelt nu ook actrice Blake Lively haar tips op een eigen lifestylewebsite. Op ‘Preserve’ wil ze naar eigen zeggen inspireren ‘zonder de scheidsrechter te zijn van wat je zou moeten kopen, dragen of eten’.

tib

Blake Lively ziet haar nieuwe project niet als een website, wel als een straat waarin je interessante dingen tegenkomt die je stijl, huis of kookkunsten een nieuwe impuls kunnen geven. En nee, die signaleert ze niet allemaal zelf: Blake geeft toe een vrolijk team te hebben dat haar helpt bij het oppikken van nieuwe dingen en het opnieuw waarderen van vakmanschap en klassiekers zoals deze.

- Preserve wil ons weer doen schrijven. Geen sms-jes of mails maar handgeschreven brieven op papier. Want, zo lezen we, ‘een brief is een schat. Weloverwogen en diep doordacht. Als je dingen opschrijft met de hand, ben je voorzichtiger met woorden’.

- De keuken van New Orleans is hip. Van pikante sauzen tot lichte rijst, na de jazz voorspelt Preserve dat de Gumbo (een lokaal streekgerecht met vis, vlees, bonen en roux) de wereld zal

veroveren.

- Vergeet seks, een sundae is het ultieme genot. Een wat? Een sundae is een ijsje overgoten met saus, spikkels en -waarom niet- een stevige toef slagroom.

- Het maakt niet uit hoe oud vrouwen worden, ze zich het liefst meisjesachtig kleden. Wapperende rokjes en tutu’s tot hun dertig, zulke dingen.

Meer tips van Blake en haar team vind je op www.preserve.us

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen