Wanhopige vrouw zet filmpje online om arts te vinden die haar van pijn verlost

Chrisje Segers uit Wintam heeft al 25 jaar helse pijn in haar (onder)rug en bekken. Na negen operaties is de pijn nog toegenomen. Ze heeft nu een filmpje op de sociale media geplaatst waarin ze een oproep doet naar dokters die haar kunnen helpen.

Theo Derkinderen

25 jaar geleden kreeg Chrisje Segers (54) last van hevige pijn in haar rug. Een dubbele hernia was de diagnose. De vrouw probeerde een operatie zo lang mogelijk uit te stellen, maar ging in 1999 toch onder het mes.

‘Ik wilde van die pijn af en daarom zette ik die stap. Maar na de operatie was de pijn niet verdwenen. Integendeel. De voorbije vijftien jaar is het alleen maar erger geworden’, zucht Chrisje. ‘Ik onderging ondertussen al negen zware operaties. Er werd een neurostimulator ingeplant, ik kreeg een bekkenfixatie, er werden al implantaten en prothesen aangebracht. Ik kreeg injecties met cortisonen en een speciale gel. Maar niets hielp. De toestand is nu zelfs zo erg dat ik al tweeënhalf jaar plat lig. De enige verplaatsingen die ik nog doe, zijn die naar het ziekenhuis en terug. Meer kan ik niet. Als ik beweeg is de pijn niet te harden. En ik heb nochtans een hoge pijngrens.’

Klik hier en lees meer in de editie Mechelen-Lier van Het Nieuwsblad van woensdag 6 mei.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen