© RR

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Boezemvrienden worden samen begraven

Tom De Clerck en Michiel Leroy, de twee jonge Puursenaren die vorige maand vermist raakten aan de Franse kust, worden zaterdag gezamenlijk begraven. Ook al is voorlopig alleen het lichaam van Michiel teruggevonden.

Theo Derkinderen

Tom (21) en Michiel (21) waren half september, samen met verscheidene andere vrienden, afgereisd naar La Palmyre, aan de Franse Westkust. Daar namen ze deel aan het festival Route Du Soleil. Een festival met muziek maar ook met sportevenementen op het strand en in het water. Toen Michiel en Tom , samen met enkele honderden anderen, aan het baden waren in de Atlantische Oceaan werd de zee plots heel wild. Wellicht zijn de twee Puursenaren door de onderstroom de zee ingesleurd.

Er werd zelfs gevreesd dat de lichamen van de twee nooit meer zouden teruggevonden worden. Maar eerder deze maand werd het lichaam van Michiel dan toch aangetroffen. Het is ondertussen naar ons land gerepatrieerd.

Het lichaam van Tom is nog niet aangetroffen maar de ouders van de twee jongemannen hebben ondertussen beslist om een gezamenlijke uitvaartplechtigheid te organiseren: nu zaterdag in het kerkje van Kalfort bij Puurs.

Vanaf maandagochtend is er een rouwregister geopend in het gemeentehuis van Puurs.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER