Sereen afscheid van Peaches Geldof

Familie en vrienden hebben vandaag afscheid genomen van Peaches Geldof. Heel wat bekende Britten waren bij de uitvaart aanwezig. Vader Bob Geldof zou zijn overleden dochter naar verluidt geëerd hebben met een speech. De as van zijn oudste dochter wordt in zijn tuin uitgestrooid.
National Pictures

Volgens de Britse krant "The daily mail" verzamelden vrienden en familieleden aan het huis van Geldof om van daaruit samen naar de kerk te gaan. De familie Geldof had vorige week laten verstaan dat ze een serene uitvaartplechtigheid in besloten kring wilden. Heel wat bekende Britten, onder wie model Kate Moss, hertogin van York Sarah Ferguson, presentator Jools Holland en verschillende rockmuzikanten kwamen hun deelneming betuigen.

In de Mary Magdalene & St. Lawrence Church vierde Peaches twee jaar geleden nog haar huwelijk. Haar ouders traden op dezelfde plaats in het huwelijksbootje in 1986. De familie Geldof moest in 2000 op dezelfde locatie afscheid nemen van Peaches' moeder Paula Yates. Op de doodskist van Peaches (foto) was een tekening van Peaches met haar man, kinderen en huisdieren aangebracht. Haar as zal worden uitgestrooid in Davington Priory, de tuin van haar vader Bob, waar Peaches herenigd wordt met haar overleden moeder.

De doodsoorzaak van de 25-jarige Peaches is nog steeds onbekend. De resultaten van het toxicologisch onderzoek worden de komende weken verwacht.

AFP

Meest gelezen