© vtm

© Sofie Silberm

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Nathalie Meskens ontmoet haar jongere dubbelganger

Jawel, ze lijken zowaar een beetje op elkaar: Nathalie Meskens (34) en Yne Vertenten. En dat is maar goed ook want de negenjarige Yne uit Sint-Niklaas gaat in de film Pippa de kind-versie van Nathalie Meskens spelen. Afgelopen zaterdag zijn de opnamen van de nieuwe film van regisseur Marc Punt gestart en Yne bracht ­alvast een bezoekje aan de set om de acteurs en de filmploeg te leren kennen.

jdr

Het meisje werd geselecteerd uit 1.240 kandidates en is een artistieke duizendpoot: ze deed al acteerervaring op bij het jeugdtheater , danst ­ballet, speelt saxofoon én ze volgt tekenles.

In de film speelt Yne de 7-jarige Pippa wanneer de volwassen Pippa (Nathalie Meskens) terugdenkt aan haar jeugd. De film draait rond een koppel, Pippa en Glenn, dat na vijf jaar huwelijk op ­elkaar is uitgekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun ­bezittingen. Daardoor loopt de spanning op, maar het gaat pas helemaal fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien.

Tom Van Dyck speelt Glenn en voorts zitten ook Bart De Pauw, Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck en Peter Van den Begin in de cast.

Pippa wordt in de bioscoop verwacht op 14 december.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER