© Geel Zomert

Lekker lui de vakantie in met Geel Zomert

Geel Zomert tovert de tuin van De Bogaard de volgende weken opnieuw in tot het gezelligste festivalterras van de ruime regio. Boulevard Vinyl brengt u meteen in de juiste stemming.

Hans Otten

Alle vrijdagen in de zomervakantie kunt u vanaf 20.30u zomaar een gratis concert beleven in de prachtige tuin van jeugdcentrum De Bogaard. Veel ambiance, straffe podiumacts, keigoede muzikanten, een ongekende variatie aan muziekstijlen, covers om van te snoepen, talent uit Geel en omgeving ... het is er allemaal.

Ook voor de kleinsten is Geel Zomert! een feest. De ene week is er een springkasteel, de andere week tovert een clown de grappigste ballonfiguurtjes tevoorschijn en altijd is er volop tijd en ruimte om met de vriendjes veel pret te beleven.

Voor de tiende editie dit jaar bijt coverband Women On Top de spits af op 1 juli. Verwacht u aan ‘the best of female pop & rock’, met iconische, straffe madammen à la Blondie, Grace Jones, Patti Smith, Annie Lennox, Amy Winehouse, Adele, Anouk, Pink … tot Lady Gaga!

Praktisch

Geel Zomert op vrijdag 1 juli vanaf 20.30u in De Bogaard, Diestseweg 135 in Geel. De toegang is gratis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER