Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Anouk snoeihard in 'The Voice': "Sorry, jij kan mij niet boeien"

Dat Anouk geen blad voor de mond neemt, weten we al langer. Maar in 'The Voice of Holland' was de Nederlandse zangeres wel erg rechtuit. De 18-jarige kandidate Melissa kreeg tranen in de ogen.

boj

"Ik ben ook eerlijk: ik vind jou een hele lieve meid, dus daar gaat het niet om", begint het nog positief. "Maar ik vind niet dat je terug moet komen over een paar jaar. Weet je, daar staan een paar mensen: sommigen hebben het en die kunnen mensen boeien voor meer dan één nummer. Dus je hebt mensen voor het grote podium en je hebt mensen voor op de braderie in Leuven. En sorry dat ik het zeg, maar jij kan mij niet boeien dat ik een paar uur lang ademloos naar jou kan kijken, It's just not gonna happen."

Melissa heeft daarop een geweldige reactie in petto, maar de tranen staan haar in de ogen. Haar antwoord oogst applaus bij het publiek.

Rapper Ali B, een ander jurylid, probeer het meisje daarop nog wat opbouwende kritiek mee te geven. "Ali, ik geloof dat het duidelijk is en dat we afscheid moeten nemen...", onderbreekt de presentator hem. Waarop Ali B schreeuwt: 'van Anouk!'.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER