Vrouw steekt partner twee keer met stukgeslagen fles

In de Vennestraat in Winterslag is woensdagavond een man door zijn partner twee keer gestoken met een stukgeslagen fles. Een eerste keer rond 19.30 uur en nadien nog eens toen de man terugkwam van het ziekenhuis. Volgens getuigen was er alcohol in het spel. De politie onderzoekt de zaak.

‘We hebben omstreeks 19.30 uur gezien dat er vanalles aan de hand was aan de overkant van de straat’, zegt de uitbaatster van café Het Tulpje. ‘Maar wat daar juist gaande was, weet ik niet. We vermoedden al het een en ander toen ambulance en politie ter plaatse kwamen.’

Volgens andere getuigen was er op dat ogenblik een eerste conflict tussen de partners. Daarbij zou de vrouw met een stukgeslagen fles hebben uitgehaald naar haar partner. Die raakte zwaargewond aan de hand. De man werd voor verzorging overgebracht naar campus Sint Jan van het Ziekenhuis Oost Limburg (ZOL) en keerde daarna weer huiswaarts. Daar zou de schermutseling zich omstreeks 23.30 uur hebben voortgezet.

‘Op een bepaald moment liep de vrouw schreeuwend buiten en riep ze ik heb hem vermoord’, zegt een getuige. In ieder geval verloor de man veel bloed op de stoep voor het appartement. Toen de hulpdiensten arriveerden, was het slachtoffer verdwenen. Het is niet duidelijk hoe zwaar zijn verwondingen zijn. Volgens getuigen waren zowel de man als de vrouw dronken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen