© hsb

Duffel plaatst langste veggietafel

De langste veggietafel. Die vindt u morgen, zondag 1 mei, van 12 tot 14u op de bovenparking aan het station langs de Spoorweglaan. U kunt er allerlei vegetarische gerechtjes proeven. Zelf iets meebrengen mag ook!

Chris Van Rompaey

Het initiatief wordt gecombineerd met de vijfde editie van ‘De markt voor mensen met talent’. Op deze markt worden van 11 tot 17u enkel producten verkocht die beperkt zijn in oplage. Alles is zelfgemaakt of zelf ontworpen. Talent is ook te vinden in Kunstencentrum De Loods, vlak naast het stationsgebouw. Daar stellen verschillende kunstenaars tentoon.

“Het gezellig wandelen en snuisteren op de markt combineren we dit jaar met een milieuthema. We kiezen voor vegetarisch eten, omdat we de aandacht willen vestigen op de impact die het eten van vlees en vis heeft op onze planeet. Vleesproductie brengt behoorlijk wat CO2-uitstoot met zich mee”, zegt schepen van Milieu Nora Bertels (Groen).

Tussen 12 en 14u. kan iedereen aanschuiven aan de veggietafel. U mag zelf uw veggielunch meebrengen of u proeft van de vegetarische broodjes, soep en dessertjes die u kan kopen aan democratische prijzen.

www.duffel.be/overdebrug.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER