Wijk reageert verslagen na fataal vluchtmisdrijf

© atb

© atb

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Het dodelijke ongeval met vluchtmisdrijf waarbij de alleenstaande moeder Ellen van Vlasselaer het leven liet, slaat de hele Gijmelbergwijk met verstomming. Voor mama Christel Smets en stiefvader Marc Geens veranderde zondag alles. ‘Wij zullen voor altijd voor Ellens dochtertje Febe zorgen.’

ALAIN TRAPPENIERS

De vrienden van de Gijmelbergwijk zouden afgelopen zondag hamburgers bakken op de Vogelkeskermis. Toen Marc Geens, stiefvader van Ellen, iets na zeven uur 's ochtends de wijk uitreed, passeerde hij een ongeval.

‘Er lag een meisje op de grond, maar ik wist niet wie het was’, zegt Marc. Een MUG-team diende op dat moment het slachtoffer de eerste zorgen toe. ‘Ik zei nog tegen een kameraad: het is weer een vluchtmisdrijf. Toen ik een voet in mijn wagen wilde zette, kwam het patroon me voor de geest van het kleedje dat Ellen die ochtend droeg toen ze Febe (5) bij ons afzette. Ik stapte opnieuw uit en vroeg een passant of het slachtoffer zwart haar had. Hij zei ja. Toen wist ik dat het Ellen was’, aldus Marc.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen