Britse hof maakt bekend wanneer Kate zal bevallen

‘De Hertog en Hertogin van Cambridge zijn blij te mogen aankondigen dat ze een baby verwachten in april 2015’. Met deze officiële mededeling haalt het Britse hof de twijfel uit de wereld: Kate is nu twaalf weken zwanger en het wordt wellicht geen tweeling.

tib

Volgens de mededeling van het Britse hof heeft Kate nog steeds last van hyperemisis gravidarum, een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid, maar verbetert haar toestand stilaan. Op 21 oktober zou ze opnieuw in staat zijn een officiële taak te vervullen en zal ze samen met prins William de president van Singapore ontvangen tijdens een staatsbezoek. Ze zal ook de prijsuitreiking van de ‘Wildlife Photographer of The Year’ bijwonen in het Natural History Museum.

Volgens royaltywatchers heeft Kate net haar echo na twaalf weken achter de rug. Normaal wordt de zwangerschap pas na die echo bekend gemaakt, maar het Britse hof deed dit vroeger omdat Kate door haar misselijkheid verschillende verplichtingen moest afzeggen. De mededeling heeft het ook duidelijk over ‘een baby’, in tegenstelling tot wat de Britse pers eerder schreef wordt het dus wellicht geen tweeling.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen