© BFM

5-jarig jongetje valt vanop zetel uit raam van appartement

Een jongetje van 5 jaar is zaterdagavond uit het raam gevallen op de tweede verdieping van een appartementsgebouw in Deurne.

il

Zaterdagavond rond 20u werden de hulpdiensten naar de De Manstraat gestuurd voor een ongeval. Een jongetje van 5 jaar was uit het raam gevallen op de tweede verdieping van een appartementsgebouw.

De politie moest de toegestroomde kijklustigen op een afstand houden zodat het personeel van de ambulance en de MUG zijn werk kon doen. Er werd een perimeter ingesteld.

Het slachtoffertje raakte ernstig gewond en werd in kritieke toestand overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Volgens de laatste berichtgeving was zijn toestand uiterst kritiek.

Geen kwaad opzet

Uit de eerste vaststellingen van het labo blijkt dat er geen kwaad opzet is. Het ongeval gebeurde nadat het jongetje in de zetel had staan springen. De zetel stond aan het raam.

De ouders hebben het ongeval niet zien gebeuren. Zij waren op dat moment in een andere kamer. De oudere broer (11) was even naar het toilet en kwam net terug toen het jongetje uit het raam viel.

De familieleden kregen slachtofferhulp aangeboden door de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER