© Paul Keyenberg

© Paul Keyenberg

© Paul Keyenberg

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Marc De Bel met nieuw boek op herfstontmoeting van scouts

Schrijver Marc De Bel stelde op de jaarlijkse 'herfstontmoeting' van Scouts en Gidsen Vlaanderen zijn nieuwe boek 'De steen van Nowan' voor. Dit boek is het officiële kapoenenverhaal bij scouts en gidsen.

Paul Keyenberg

Op de jaarlijkse herfstontmoeting van Scouts en Gidsen Vlaanderen, in jeugddomein de Hoge Rielen in Lichtaart, wisselen leiders en leidsters niet alleen vakantieherinneringen uit, maar wordt uiteraard ook het nieuwe werkjaar grondig voorbereid.

Jeugdschrijver Marc De Bel, zelf oud-scout, stelde er zijn nieuwe boek 'De steen van Nowan' voor. Zoals het Jungleboek de leidraad is voor welpen en kabouters, neemt het boek van Marc De Bel -geschreven in nauwe samenwerking met Scouts en Gidsen Vlaanderen- de zes- tot achtjarige kapoenen op sleeptouw.

'De steen van Nowan' inspireert de kapoenen en hun leiding samen te spelen en samen op avontuur te gaan. Het boek werd uitgegeven door Van Halewyck. Het kan voorgelezen worden aan kinderen vanaf 5 jaar, jongens en meisjes vanaf acht jaar kunnen het zelf lezen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER