© DOTR

Drummer Jan Cuyvers live op antenne bij Radio Apollo

Drummer en sessiemuzikant Jan Cuyvers gaat woensdag - tussen 19 en 21u - live op antenne bij Radio Apollo in Wiekevorst bij Heist o/d Berg. De Olenaar onthult in het wekelijkse programma ‘The Country Club’ zijn tien favoriete countrynummers. Ook Diamonds-On-The-Rocks, zijn jongste muzikale project, komt uitgebreid ter sprake.

Peter Briers

The Country Club, een radioprogramma waarin het westerngenre centraal staat, ontvangt wel vaker bekende Vlamingen die van ver of dichtbij met de Amerikaanse muziekstijl te maken hebben.

Eerder al passeerden Carry Goossens en Radio 2-presentatrice Sharon Slegers. Met Jan Cuyvers vangt het programma twee vliegen in één klap. De bekende Olenaar heeft een verleden bij o.a. Soulsister, Henk Van Montfoort en Kris De Bruyne en is momenteel één van de motoren achter Diamonds-On-The-Rocks, de coverband die hulde brengt aan rockster Neil Diamond.

Radio Apollo zendt uit op 106.8 FM, maar ook via de site van de omroep. Via de ‘Luister Live’-knop kan het programma digitaal beluisterd worden. Wie het programma live wil meemaken, kan tijdens de duur van het programma de studio aan de Wittegracht gratis bezoeken.

Praktisch

Radio Apollo, Wittegracht 75, Wiekevorst. www.radioapollo.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER