© Dirk Kerstens

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien

Midden maart opent het Hard Rock Cafe op de Antwerpse Groenplaats pas, maar dinsdag kregen we al een rondleiding in de nieuwe zaak.

JaTi

Op de muren van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp hangen een heleboel memorabilia van wereldberoemde artiesten, zoals Prince, John Lennon en de Foo Fighters. Er hangt ook een jurk van de hand van Antwerpenaar Toon Geboers, die door Lady Gaga gedragen werd. Er hangt ook een snaardrum van dEUS.

“Het is een eer om één van onze instrumenten te schenken aan de indrukwekkende collectie van het Hard Rock Cafe”, laten de leden van dEUS weten. “De snare drum die een plaatsje krijgt in het Hard Rock Cafe Antwerp hebben we gebruikt tijdens de opnames van ‘Worst Case Scenario’, de plaat waarmee het allemaal begon.”

© Dirk Kerstens

Teele Tamme, General Manager van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp: “Antwerpen staat enerzijds internationaal bekend als modemetropool, maar tegelijk ook om zijn eetcultuur. Het is ook de grootste stad in Vlaanderen en heeft een sterke economie, een bruisend nachtleven, geweldige shoppingmogelijkheden én een indrukwekkende culturele rijkdom. Een perfecte match met Hard Rock Cafe.”

Hard Rock Cafe Antwerp is 1.000 vierkante meter groot, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het heeft een bar op het gelijkvloers en een 200-tal zitplaatsen. Er komt ook een verwarmd terras met zicht op de Groenplaats.

© Dirk Kerstens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer