Auto vat vuur in safaripark vol leeuwen

© Reuters

Een familie-uitstap naar het Longleat Safari Park is voor een Britse familie uitgedraaid op een huiveringwekkende ervaring. Hun auto vatte vuur net toen ze in het leeuwenpark reden.

lej

Net toen de vrouw met haar twee kinderen het leeuwenpark binnenreed, raakte de motor van hun wagen oververhit en vatte de wagen vuur, vertelt George Lear, die het allemaal zag gebeuren aan de BBC. ‘De leeuwen bleven wel op een afstandje, maar ze konden hun ogen niet afhouden van het vuur en de rook.’

Lear zette ook een foto van de brandende auto op twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De dierenverzorgers van het park merkten het de rook van de brandende wagen gelukkig snel op. Ze leidden de dieren weg voordat ze de familie evacueerden.

Ken Ashley van het safaripark vertelt dat de leeuwen uit hun domein weggehaald werden en dat het safaripark gesloten werd. Pas daarna kon de brandweer in actie komen om het vuur te blussen. Volgens Ashley lukte dat snel en werden er geen bezoekers of dieren gewond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen