© rr

La Rocca viert feest

De bekende dancing La Rocca viert dit weekend haar 28ste verjaardag. Zaterdagnacht worden er 1000 flessen champagne uitgedeeld aan de vrouwelijke klanten.

Wout Engels

Dancing La Rocca zag in 1988 het levenslicht. Het laatste weekend van augustus groeide sindsdien uit tot een groots verjaardagsevenement en dat is dit jaar niet anders.

"28 jaar is een unicum in de huidige uitgaanswereld", zegt eigenaar Wim Van Ouytsel. "Hard werken, constant innoveren en luisteren naar de noden van het publiek zijn de redenen waarom we na bijna drie decennia nog steeds zo sterk staan als een rots. Rondom ons zagen we, tot onze grote spijt, heel wat zaken met naam afhaken. Wij blijven het onderste uit de kan halen en zijn fier op wat we bereikt hebben. 28 jaar mag dan geen rond getal zijn, het weerhoudt ons niet om er een spetterend feest van te maken."

Het feestweekend van La Rocca start op vrijdag 26 augustus met een nacht vol R&B. Zaterdagavond worden vooral de dames in de watten gelegd. "We hebben 1000 flessen champagne klaarliggen voor de eerste 1000 dames", zegt Van Ouytsel. "Uiteraard zijn ook de mannen welkom. De beats worden verzorgd door Philip, Licious, Smith Davis en Jackk & Friends. Zondagnacht wordt het verjaardagsfeest afgesloten met onze Summer On Sunday."

La Rocca opent telkens de deuren om 23.30 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER